Ruteskade/Steinsprut

Reparasjon eller bytte av frontrute

Med avansert utstyr og tung spisskompetanse er Per Karlsen i Nordvik Bilglass klare for å hjelpe nettopp deg.

 Vi har lang erfaring på bilglass og tilbyr reparasjon av frontruter som er skadet av steinsprut. Karlsen er en av de mest erfarne fagfolkene i Salten når det gjelder å bytte og reparere bilruter, i tillegg til at han er ekspert på bulkretting uten lakkering.

I mange tilfeller kan skaden utbedres på få minutter, men det er viktig at man kontakter verkstedet så fort som mulig. En skadet frontrute er ømfintlig for temperatursvingninger og kan skades ytterligere. Er skaden for stor til å repareres, må frontruten byttes raskt og bekymringsfritt. Vi bytter frontruten og sikrer kvaliteten på deler og jobb. Toyota sørger for at din Toyota forblir 100% Toyota.

I tillegg til bilglass, tilbyr verkstedet hos Nordvik bulkretting uten lakkering. Dette er en effektiv metode når det er snakk om skader hvor det ikke er sprekk i lakken. I bransjen blir dette ofte betegnet som parkeringsplass-bulken.

– Her kan det være gode penger å spare. En mindre skade kan vi kanskje fikse raskt og rimelig. Skulle du brukt forsikringen, så er det ikke uvanlig med høy egenandel så her er det mye å spare sier Karlsen.