Bil med privatleie er bekymringsfritt, rett og slett

Bil med privatleie er bekymringsfritt, rett og slett

Full kontroll på utgiftene, miljøvennlig bilkjøring og en ny bil hvert tredje år. Familien på fire fra Eidsvoll har lagt planene om å kjøpe bil på hylla.

– Det vi var mest spent på etter den første runden med privatleie var innleveringen. Hva regnes som slitasje? Kommer det nå noen ekstrakostnader som vi ikke har tenkt på, forteller Gry S. Gundersen.

For med en bil som er brukt i tre år av en familie på fire, bestående av Gry, ektemannen Eirik Alistair Solum og barna på 11 og 14, var slitasje helt naturlig. Men det slapp de selvfølgelig å betale for. Der er avtalen med Toyota Financial Service klinkende klar. Normal slitasje fra både barn og voksne inngår i prisen.
– Vi opplevde det som veldig gunstig at det ikke var noen skjulte utgifter da vi leverte inn bilen. Så gunstig var det at i stedet for å kjøpe bil som planlagt, gikk vi for en ny treårsavtale. Og det har vi gjort igjen to ganger til etter det, smiler Gry fornøyd.

En aktiv hverdag

Hverdagen krever sitt også for denne familien på fire. Barna skal aktiviseres, matvarer handles inn og det er kjøreavstand til jobb både for Gry og Eirik.

I dag har vi privatleasing på to biler. En Toyota Yaris og en Toyota Corolla, forteller Eirik.

Vi bruker jo bil hver eneste dag i forbindelse med barnas aktiviteter og jobb, legger Gry til. – Og når man har unger som skal på aktiviteter fire, fem og opp til seks ganger i uken blir det ganske mye kjøring frem og tilbake, innrømmer far i huset.

Plass til det man trenger

I nabolaget på Eidsvoll er samholdet godt, og naboene deler på oppgaven. Da er det greit å ha en bil med plass til det som trengs. – Ja, man skal gjerne ha med et nabobarn eller to med tilhørende bagger som skal på samme trening som våre barn. Nå har vi kunnet tilpasse bilen til den perioden vi er inne i nå, og vi har plass til det vi trenger, forklarer Gry.

Privatleie gir full kontroll på kostnadene

Ifølge Eirik Alistair Solum er privatleie gjennom Toyota Financial Service en billig måte å komme inn på bilmarkedet.
– Nå har vi full kontroll på kostnadene. Alle utgiftene, inkludert forsikring og service kommer på en faktura. Det er veldig lett å forholde seg til, sier han

– Man har ingen bekymringer rundt bilholdet, og det er veldig godt. Vi har en bil i riktig størrelse for oss to og våre to barn. Og så er det er nye, sikre biler, vi opplevde en rask og smidig levering og et lavt innskudd. Det føles veldig gunstig økonomisk, og vi har som sagt veldig god kontroll på kostnadene sier hun. Samtidig så vet vi at vi har trygge biler, dersom noe skulle skje sier Gry.

Miljøvennlig kjøring med Hybrid

Det å ha fokus på miljø og en mest mulig miljøvennlig bilpark har også vært viktig for ekteparet fra Eidsvoll. Derfor var valget enkelt når de kom til endt leieperiode.
– De to siste bilene vi har leaset via Toyota Financial Services har vært Hybridbiler fra Toyota. Da blir jo all den småkjøringen vi har, til trening og til butikken, mye mer miljøvennlig enn den ellers ville vært, konkluderer Gry.

Oppsummert er det mange fordeler med privatleie via Toyota Financial Services:

  • Gunstige betingelser. 
  • Forutsigbar lav månedsleie. 
  • Ingen låneforpliktelser. 
  • Lav startleie. 
  • Mulighet for Toyota Alt-i-ett

Gry og Eirik er nesten enig i hva som troner øverst som fordel med privatleie via Toyota Financial Services.
– Sikkerheten med en ny bil, sier Gry.
- Ny bil, kvitterer Eirik.