Helt siden Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Nordvik ønsker å framstå.

Vi jobber etter våre grunnleggende verdier; respekt for mennesker og kontinuerlig forbedring. Vi ønsker å være størst på gode kundeopplevelser - kundens smil er vår belønning.

Vi er i over 170 dyktige medarbeidere hos Nordvik, og til enhver tid mellom 7 og 10 lærlinger i organisasjonen. Siden firmaet ble opprettet i 1960 er det satset bevisst på yrkesopplæring. Nordvik AS jobber daglig med å bygge en bedrifts kultur, basert på holdninger, verdier og gjensidig respekt til medarbeidere, kunder og samfunnet rundt.

Nordvik AS jobber kontinuerlig med å skape et inkluderende arbeid for alle som jobber i våre team. Vi ser at systematisk og langsiktig individuell tilrettelegging gjennom teamarbeid er en suksessfaktor for å ha markedets mest fornøyde livstidskunder.

Nordvik omsetter årlig for omtrent 850 mill. kr. eksklusive avgifter og selger i underkant av 2500 nye og brukte biler årlig.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde livstidskunder og de mest motiverte og kvalifiserte medarbeiderne.

Nordvik AS har bilbutikker i Bodø, Brønnøysund, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland, Steinkjer og Svolvær. I tillegg har bedriften verksteder i Andøy, Bodø, Bjerka, Brønnøysund, Glomfjord, Halsa, Harstad, Leknes, Fauske, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland, Steinkjer, Svolvær og Ulvsvåg.

Nordvik

Nordvik

Historien om Nordvik. Les mer her.

Kontakt oss

Kontakt oss

Finn din Nordvik butikk eller en av våre medarbeidere. Åpningstider og kontaktinformasjon.

Om Toyota

Om Toyota

Det er 50 år siden de første Toyota Crown ble losset på havna i Oslo - og innledet det som må kalles et bileventyr i Norge. På fem tiår har Toyota etablert seg som en av de lendende aktørene i bilbransjen. Mer enn 650.000 Toyota er solgt i Norge siden starten. Les mer om historien, Toyota hybrid og sikkerhet her.

Miljøbevist bilbedrift

Miljøbevist bilbedrift

27. juni 2008 ble Nordvik AS i Nordland miljøsertifisert etter kravene i den internasjonale standarden ISO 14001. 3 år senere, den 24.juni 2011 ble morselskapet Nordvik Gruppen AS miljøsertifisert etter samme standard, med undersertifikater for Nordvik AS og Nordvik Last og Buss AS.

Nyheter

Nyheter

Se aktuelle nyheter, blogginnlegg, pressemeldinger og annet nytt fra Nordvik.

Rekruttering

Rekruttering

Helt siden Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på…

Stilling ledig

Stilling ledig

Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Mer informasjon om våre samarbeidspartnere. Nordviksentret Eiendom AS - Relakk Motor og Karosseri AS - BB Dekkspesialisten Narvik - Vifa Bilberging AS - Salten Dekksenter Stormyra AS - Karlsen Lakksenter AS - Nordvik Last og Buss AS - Fauske Auto AS (tidligere Jensen Bilservice) -