Kampanje på dekk til din Toyota

Nokian Tyres Hakka® sommerdekk forvandler de røffe nordiske veiene og varierende værforhold til pålitelige og komfortable reiser. Nå har vi et bredt uvalg kvalitetsdekk klare for rask levering. 

Se kampanjetilbud her:

NOKIAN TYRES HAKKA GREEN 3

Nye Nokian Tyres Hakka Green 3 kombinerer sikkerhet på vått underlag med lav rullemotstand. Nokian Tyres Hakka Green 3 er utviklet for det varierende nordiske været, og kjennes sikkert og balansert på regntunge dager, samtidig som det sparer drivstoff og har høy slitestyrke. Rettet mot mindre og mellomstore familiebiler, kommer dette nye premium sommerdekket i en mengde ulike dimensjoner til hybrider og elektriske kjøretøy.

DimensjonerKjøpsprisMånedspris
175/65R155 775,-554,-*
205/55R166 319,-602,-*

NOKIAN TYRES HAKKA BLACK 3

Premium sommerdekk for kraftige og sportslige personbiler. Nokian Tyres Hakka Black 3 vil imponere deg med sine presise kjøreegenskaper, førstesklasses grep og lavt dekkstøy.

DimensjonerKjøpsprisMånedspris
225/45R177 339,-692,-

NOKIAN TYRES HAKKA BLUE 3 SUV

Hakka Blue 3 gir sikkerhet og kjørekomfort når du trenger det som mest. Dekkene er utviklet for varierte nordiske forhold.

DimensjonerKjøpsprisMånedspris
215/60R179 035,-842,-
225/60R189 555,-888,-

*Kampanjetilbudet gjelder hos alle Nordvik sine Toyota forhandlere i Trøndelag, Nordland og Troms, ferdig montert på bil. Priseksempel Toyota Betalingsutsettelse: Etableringsgebyr 0,-. Månedsleie 554,- og totalpris 6 648,- vil variere med rentenivået. 14 måneder, hvorav 2 måneder er rente- avdragsfritt. Flytende rente 10,9% som følger normal renteutvikling hele perioden.

HAKKA GARANTI

Hakka-garanti er en unik tjeneste som gis til nye Nokian Tyres Hakka® og Nokian Tyres Hakkapeliitta® dekksett. Hakka-garantien betyr at dersom et normalt brukt dekk går i stykker slik at det ikke kan repareres, får du et tilsvarende nytt dekk uten kostnad fra en forhandler som selger Nokian Tyres produkter i Norge, Sverige eller Finland.

Betalingsutsettelse

Uforutsette utgifter kommer ofte når det passer som dårligst. Derfor gir vi deg som er Toyota-kunde muligheten til å få innvilget et lån med 2 måneders rente- og avdragsfrihet til bilrelaterte kostnader som for eksempel reparasjon, service eller kjøp av utstyr fra Toyota. Du slipper i tillegg etableringsgebyr og vi gir deg mulighet for nedbetalingsperiode på inntil 38 måneder.

Hvilke kundefordeler gir Betalingsutsettelse?

• du kan enkelt kjøpe utstyr eller reparere bilen for inntil kr 100 000,-
• du får automatisk 2 måneder rente- og avdragsfri betalingsutsettelse
• du står fritt til å velge nedbetalingsperiode på inntil 38 måneder
• du får fri etablering
• du får svar i løpet av få minutter
• du får hjelp til å ordne alt hos din Toyota-forhandler

Frarådning: Det er viktig uansett formål å benytte forbrukslån og kreditt med forsiktighet. Et forbrukslån eller en kreditt påvirker din økonomiske situasjon. Tenk derfor igjennom hvordan du skal betale tilbake og følg betalingsplanen.

Les mer om betalingsutsettelse