Rekruttering

Helt siden Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Nordvik ønsker å framstå.

Vi jobber etter våre grunnleggende verdier; levere KVALITET, være KREATIV, vise INITIATIV, ENGASJEMENT og gi kunden oppmerksomhet gjennom det daglige arbeidet.

Har du lyst til å jobbe hos Nordvik, men finner ingen aktuelle stillinger kan du sende oss en åpen søknad med noen ord om deg selv og hvilket arbeidsområde du ønsker å jobbe med.

 

Nordvik fagutdanning innen bilskade

Nordvik fagutdanning innen bilskade

Drømmer du om å jobbe i bilbransjen? Vi søker etter kandidater med genuin interesse for bilskadefaget til vår fagutdanning. Vi tilbyr praktisk opplæring og relevant teori i et utdanningsløp som ender opp med Fagbrev i Bilskadefaget.

Toyotas høyeste utdanning

Toyotas høyeste utdanning

Toyotas høyeste utdanning For første gang i historien ble det arrangert TEAM21 Trinn 4 Diagnose Master Tekniker Sertifisering. 19 deltagere fra hele Norge besto Toyotas høyeste mekanikerutdanning i Drammen…

Traineeprogram

Traineeprogram

Traineeprogram Toyota Nordvik er inne i en spennende utvikling med vekst og utfordringer. Vårt mål er å ha markedets mest fornøyde livstidskunder. Trainee 2007/2008 Kent Eivind Jenssen…

Bilfag

Bilfag

Jobb i bilbransjen er langt mer variert og ikke minst teknisk Det legges ned mye ressurser i forskning, og bilbransjen ligger foran mange andre bransjer når det gjelder teknologisk utvikling.