Nå lanserer vi Toyota bZ4X

En helt ny elektrisk SUV med firehjulstrekk

FRA KR.
PRIVATLEIE FRA KR.
FLYTENDE RENTE

*Antirustbehandling, komplette vinterhjul,metallic lakk og gummimatter er inkludert. Prisen gjelder med 6,6 kW ombordlader. Frakt og levering er inkludert.

Toyota bZ4X

  Elbilen Toyota bZ4X er innovativ, effektiv og har et tydelig SUV-design. En komfortabel, rommelig og ekte SUV, tilgjengelig med et nytt system for firehjulsdrift (AWD) som gir egenskaper i toppklasse. Ved å benytte deg av vårt vedlikeholdsprogram for eiere, kan vi garantere en batterikapasitet på 70% etter 10 år eller 1.000.000 km kjørt.
Den tar deg hele veien dit du skal og gir deg en behagelig kjøreopplevelse på veien.  

Nedenfor ser du én av utstyrsgraden det er ekstra godt tilbud på. 

Active

fra 486 299,-

Flytende rente: 3,95**

Privatleie inkl. etabl.gebyr 6 534,- pr. mnd*

Leveres med:

  • Antirustbehandling.
  • Metallic lakk.
  • Komplette vinterhjul.
  • Gummimatter, komplett sett.

*Inkludert frakt og levering.

*Veil. pris lev. Nordvik inkl. frakt lev. og reg. omk 486 299,-. Årsavgift kommer i tillegg. Privatleie eks.: Startleie/etabl.gebyr 39 992,-. Totalt 275 216,-. Flytende kampanjerente 3,95% som følger normal renteutvikling hele perioden. Totalpris og kundefordel vil variere med rentenivå. 3 års bindingstid, kjørelengde 45 000 km. Vinterhjul inkludert i prisen gjelder kun ved privatleie. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: 0. Rekkevidde er WLTP standard, gjelder 2WD og kan påvirkes av eksterne forhold og kjøremønster.Vi tar forbehold om skrivefeil. Gjelder t.o.m 31.12.2022.

Månedspris kan justeres etter behov!

Visste du at vi kan justere månedskostnaden på privatleasing? Ved å legge mer inn i startleien når du skriver leasingavtale kan du senke den totale månedskostnaden. Snakk med en av våre selgere når du er innom oss, eller ring oss, så hjelper vi deg gjerne med en løsning som passer dine behov.

Visste du at bilen din kan benyttes som startleie?

Benytt vårt digitale innbytteskjema og finn ut hvor mye bilen din er verdt. 

Ønsker du tilbud på bZ4X?

Fyll ut skjemaet under, og motta et uforpliktende tilbud fra oss. 

Spørsmål i forbindelse med kjøp av ny bil?

Lurer du på noe når det gjelder kjøp av ny bil? Da håper vi at du tar kontakt med oss, slik at en av våre dyktige selgere kan besvare deg. 

Utforsk bZ4X

Ønsker du å finne ut mer om Toyota bZ4X? Utforsk bilder, video og ta en nærmere kikk på de ulike tekniske spesifikasjonene, - for å se om dette er bilen for deg?