Bli kjent med Toyota bZ4X

En helt ny elektrisk SUV med firehjulstrekk

Elbilen Toyota bZ4X er innovativ, effektiv og har et tydelig SUV-design. En komfortabel, rommelig og ekte SUV, tilgjengelig med et nytt system for firehjulsdrift (AWD) som gir egenskaper i toppklasse. Den tar deg hele veien dit du skal og gir deg en behagelig kjøreopplevelse på veien.

Utmerkede kjøreegenskaper

bZ4X leveres både som en forhjulsdrevet tohjulstrekker og med firhjulsdrift, med elektrisk motor på henholdsvis 150 kW (204 HK) og 160 kW (217,5 HK). Disse gir bilen en akselerasjonstid fra 0-100 km/t på 7,7 sekunder og 8,4 sekunder.

Utstyrt for all slags kjøring

Klasseledende SUV off-road egenskaper gir bZ4X ekstra sikkerhet ved kjøring under vanskelige forhold.

XMODE forbedrer ytelsene, og med forskjellig modus kan den aktiveres for å tilpasses forholdene. Dette gjør deg trygg på at bZ4X takler alle utfordringer du møter.

Supre batteriytelser

Etter 25 år med utvikling av høykapasitetsbatterier, tilbyr Toyota bekymringsfri rekkevidde med batterier som er like gode, år etter år.

Litiumion-batteriet har en kapasitet på 71,4 kWh som forventes en rekkevidde på over 450 km* (WLTP-norm).

Sikkerhet du kan stole på

Toyota bZ4X forsterkes også med 3. generasjon av Toyota Safety Sense (TSS) med nye, forbedrede funksjoner for å gi beskyttelse mot et enda bredere spekter av vanlige ulykkeshendelser. Vår ultimate mål er alltid «Null dødsfall og skader i trafikkulykker».

Intelligent, tilkoblet cockpit

Toyota Smart Connect er en eksepsjonell hurtig og lettbetjent opplevelse - alltid oppdatert via den trådløse teknologien.

MyT-appen på telefonen hjelper deg med å sjekke batterinivået, planlegge lading, se data for kjøreturen. Med tilkoblede tjenester kan du fjernstyre alt fra klimaanlegget til låsing av bilen.

Unik stil og utseende

Toyota bZ4X har designet et karosseri som kombinerer det stilige og avanserte utseendet til en elbil med et tydelig SUV-design. Alltid også med aerodynamikk i tankene.

Reservasjon - enkelt og gebyrfritt

Du kan reservere din nye elektriske Toyota ved å gjennomføre to enkle steg på vår reservasjonsside.

Det er ingen reservasjonsgebyr eller annen forpliktelse, og du kan når som helst kansellere reservasjonen.

Hvorfor velge en batterielektrisk Toyota?

Med over 25 års erfaring, viser Toyota veien til en helelektrisk fremtid. Med mer enn 18 millioner elektrifiserte biler allerede på veien og 17 elektrifiserte modeller å velge mellom fortsetter Toyota å levere eksepsjonelle innovasjoner som gjør kunder over hele verden tilfredse. Takket være omfattende erfaring fra utvikling av batteriteknologi og effektiv styring av energiflyt, gir Toyotas batterielektriske biler pålitelige og varige ytelser.

Eksteriør

Interiør

Dine lademuligheter

Offentlige ladestasjoner

Ved hjelp av MyT-appen finner du raskt og enkelt offentlige ladestasjoner hvor du kan hurtiglade. Lading til 80% kan gjøres på rundt 30 minutter med 150 kW hurtiglading (CCS2)

Veggboks hjemme

Disse dedikerte enhetene lader mye raskere enn fra vanlige hjemmekontakter. En bZ4X kan her fullades på fra 6,5* til 10 timer.

*Med 11kW veggboks tilgjengelig i oktober 2022

Omfattende servicetilbud

Toyotas servicetilbud er utviklet for at våre kunder skal unngå bekymringer. De inkluderer betalingsløsninger for lading, forsikring og et stort utvalg av tilkoblede tjenester som er tilgjengelige via MyT-appen.